Home > Gezondheidsklachten > Mannenklachten > Libido > Maca werkt op alle hormonen
Berichten RSS
toevoegen aan favorieten
supplementen advies bij deze publicatie
Print publicatie
Maca werkt op alle hormonen
maandag 15 juni 2009 om 15:43 door admin

macaMaca werkt op de seks en stress hormonen. Maca wordt daarom gebruikt bij geen zin in sex, bij vermoeidheid en omgaan met stress, ter verbetering van vruchtbaarheid, bij impotentie en als natuurlijk anti-aging kruid en voor meer uithoudingsvermogen.

Maca wat is dat?

Maca is een knolgewas afkomstig uit de hooglanden van Peru. De hoogvlakten van Peru kennen een bar klimaat, met weinig zuurstof en extreme temperatuursverschillen. Maca is één van de weinige groenten die in deze omstandigheden goed wil groeien. Maca kan daarom ‘zelf’ goed omgaan met stress. Dit zien we terug in de werkzame bestanddelen.

Maca meer waar dan goud

De Spaanse veroveraars van Zuid-Amerika kregen door het barre klimaat op de hoogvlakten van Peru allerlei gezondheidsproblemen. Zowel de Spanjaarden als hun vee werden onvruchtbaar. De indianenbevolking raadde aan om Maca te eten en aan het vee te voeren. De effecten waren zo groot dat in de periode die daarop volgde de Spanjaarden liever in Maca knollen betaald werden dan in goud. Zij werden weer vruchtbaar, hadden zin in sex en konden omgaan met de lichamelijke stress van een koud klimaat.
Supplementen advies of Persoonlijk advies

Wat zit er in Maca?

Maca bevat naast vitaminen, mineralen, aminozuren zoals l-arginine, sterolen en vetzuren ook alkaloïden en glucosinolaten. Het is uniek in de aanwezigheid van macamide en macaenen. Vooral deze stoffen hebben een gunstige werking op zin in seks, vruchtbaarheid, omgaan met stress en verbetering van uithoudingsvermogen.

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: +46 (from 88 votes)
pixelstats trackingpixel
Be Sociable, Share!
Tags: , , ,
Zowel reacties schrijven als pingen is momenteel niet mogelijk.
Reactie mogelijkheid gesloten
U kunt niet meer reageren.